Hae mukaan

Jos haluat hakea Maakravut yksin avomerelle -miehistöön, löydät hakulomakkeen tältä sivustolta. Miehistö valitaan hakemusten perustella. Aikaisempaa purjehdus- tai veneilykokemusta ei vaadita, sillä ajatuksena on innostaa ja opastaa uusia ihmisiä veneilyn pariin.

Vaikka tavoitteena on opettavainen ja hauska koulutus, on sinun kuitenkin huomioitava ja hyväksyttävä muutama asia, jos haet mukaan.

Osallistumisen ehdot:

Ensinnäkin, kyseessä ei ole mikään Tallinnan risteily. Osallistuminen vaatii oikeanlaista asennetta ja valmiutta sitoutua täysillä tähän juttuun ja koulutukseen koko viikoksi maalla ja merellä. Koulutuksen jälkeen miehistö tekee toukokuussa itsenäisen purjehduksen Suomenlahden yli Helsingistä Tallinnaan. Koulutus alkaa 11.5.2020.

Toiseksi, hankkeeseen liittyy myös videotuotantoa ja näkyyttä mediassa. Osallistujien on annettava hyväksyntänsä sille, että kuvattavaa videomateriaalia jaetaan eri medioissa ja hankkeesta tuotetaan erilaista aineistoa, esimerkiksi koulutusvideot, TV-sarja tai dokumenttielokuva. Järjestäjällä on yksinoikeudella kaikki mahdolliset oikeudet kaikkeen kuvamateriaaliin ja sen käyttöön eri formaateissa.

Kolmanneksi, jokaisen osallistujan tulee hyväksyä ja allekirjoittaa hankkeeseen liittyvä vastuuvapauslomake, jolla järjestäjä vapautetaan kaikesta vastuusta mahdollisen vahingon sattuessa. Oma vakuutus hankkeen ajaksi on myös suositeltava.

Neljänneksi, osallistujan tulee olla perusterve ja 18 vuotta täyttänyt.

Hakuaika päättyy 31.3.2020, jonka jälkeen valinnat miehistöstä tehdään.

HAKULOMAKE